szeged@rollerezz.hu  | +36-30/151-5986                  Kiszállítás már 990 Ft-tól!                                                                                                                                                                        

szeged@rollerezz.hu  | +36-30/151-5986                  Kiszállítás már 990 Ft-tól!                                                                                                                                                                        

RESPRO CINQRO maszk - fekete - L

RESPRO CINQRO maszk - fekete - L

RESPRO CINQRO maszk - fekete - L

22 990 Ft
Jótállás:
Szín:
Méret:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Szállítási költség
990 Ft
Gyártó
Respro
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A Cinqro™ a Respro® legújabb terméke. A városban edzőkre, városban kocogókra fókuszál, ahol a légzésszám általában magasabb mind az átlagos.A két új Powa™ Elite szelep a Cinqro™ maszkon elősegíti a gyorsabb levegőáramlás, amikor megemelkedett légzési ritmussal edzünk. Ezáltal kevesebb lesz a hátban érezhető nyomás, valamint a nedvesség a szűrőben. A továbbfejlesztett szűrő és az alacsonyabb légzési ellenállás jobb komfortérzetet és teljesítményt jelent.A Cinqro™ dobozában kettő filter található, melyből az egyik a maszkba van, a másik pedig tartalék. A két szűrő HEPA alapú szemcseszűrő valamint DACC™ vegyi és szemcseszűrő. A HEPA típusú kiszűri a finom respirábilis (belélegezhető) és a mikroszkopikus port. A DACC™ főleg a járművekből származó kipufogógáz káros anyagait szűri ki. Mindkettő cserélhető, így a Cinqro™ maszk széles körben alkalmazható a belvárostól a vidéki utakig.Megjegyzés: ez a maszk nem használható ipari tevékenysége elvégzésére, ahol az Európai irányelvekre vonatkozó 89/686 vagy 89/656 megfelelő eszköz szükséges. Csak a nem mérgező anyagok kellemetlensége ellen használható, ahol a nem mérgező anyagok nem érik el a Nemzeti megengedett expozíciós határértéket!A vírusok méretei nanometerben mérhetők. A cseppfertőzéssel terjedő vírusok úgy jutnak el egyik szervezetből a másikba, hogy a köhögés, tüsszentés közben kiszabaduló cseppeken utaznak.

A Respro légszűrő maszkok kiszűrik a belélegzett levegőből ezeket a fertőzött cseppeket ezzel megakadályozva, hogy a vírusok bejussanak a szervezetünkbe.

Tehát a Respro maszkok nem csak a szálló por, a dízel részecskék, pollenek, stb. hanem közvetve az influenza és a többi, cseppfertőzéssel terjedő vírus ellen is védik a szervezetünket.
Adatok
Fantázianév
CINQRO
Méret
L
Tipus
Arc maszk
Neme
Unisex
Cikkszám
CINQROBLAL_RE