Az oldal átalakítás alatt, köszönjük a türelmet!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/151-5986

ABUS BORDO Alarm Big 6000A/120 hajtogatható lakat (SH tartóval)

Rendelhető. 1-5 munkanap.
56 090 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Woman Gold 2019 Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Egyedi kulccsal készülő Bordo lakat! A kerékpárbiztonság új korszaka: A BORDO™ Alarm 6000A hajtogatható zár a lopást nem csak mechanikailag nehezíti meg, manipuláció esetén riasztást is kivált. Ez biztosan elriasztja a kerékpártolvajokat: A biztonságos mechanika mellett, ami alapvetően jellemző az ABUS BORDO sorozat hajtogatható záraira, a BORDO™ Alarm 6000A a világon az első olyan összecsukható lakat, ami a támadási kísérletet 100 dB hangerővel jelzi. Mindezt az intelligens „3D pozícióérzékelés” teszi lehetővé, ami a legkisebb mozgásokat is mindhárom dimenzióban érzékeli. A BORDO™ Alarm 6000A érzékelője képes a zárfeltörési kísérletet megkülönböztetni a kis rázkódásoktól, amit például a lezárás, vagy egy focilabda okoz – a lakat ekkor csak egy rövid figyelmeztető hangot ad, de nem vált ki riasztást. Ezen kívül akusztikus jelzések segítik az elem- és aktivitási állapotot ellenőrzését. 5 mm vastag acél pálcák különösen puha, 2 komponensű borítással a lakkozott felületek védelme érdekében. A pálcák és a cilinder speciálisan edzett acélból készültek. 100 dB riasztás 20 másodpercig, azután automatikus újbóli beélesítés. ABUS Plus zárbetét a manipuláció – pl. feltörés – elleni fokozott védelemhez. Megfelelő védelem magas lopáskockázat esetén.
Adatok
Jótállás
1 év jótállás
Szállítási költség
Ingyenes
Gyártó
Abus
Szín
Fekete
Fantázianév
BORDO Alarm Big 6000A/120
Tipus
Kulcsos
Cikkszám
AB-83747