szeged@rollerezz.hu  | +36-30/151-5986                    INGYENES KISZÁLLÍTÁS 40.000 FORINT FELETT!                                                                                                                                                                        

szeged@rollerezz.hu  | +36-30/151-5986                    INGYENES KISZÁLLÍTÁS 40.000 FORINT FELETT!                                                                                                                                                                        

ABUS Bordo 6000A/90 SH hajtogatható lakat - fehér

ABUS Bordo 6000A/90 SH hajtogatható lakat - fehér

ABUS Bordo 6000A/90 SH hajtogatható lakat - fehér

50 200 Ft
Jótállás:
Gyártó:
Fantázianév:
Méret:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
AZ ELSŐ HAJTOGATHATÓ LAKAT A PIACON, AMELY RIASZT IS Megbízható lopás elleni védelem, nagy rugalmasság: BORDO™ Alarm 6000A Ez biztosan elriasztja a kerékpártolvajokat: a nagyon biztonságos mechanika mellett – ami alapvetően jellemző az ABUS BORDO sorozat összecsukható lakatjaira – a BORDO™ Alarm 6000A az első olyan összecsukható lakat a világon, amely 100 dB hangerővel jelzi a támadási kísérletet. Mindezt az intelligens „3D pozícióérzékelés” teszi lehetővé, ami a legkisebb mozgásokat is mindhárom dimenzióban érzékeli. A BORDO™ Alarm 6000A érzékelője képes a zárfeltörési kísérletet megkülönböztetni a kis rázkódásoktól, amit például a lezárás, vagy egy focilabda okoz – a lakat ekkor csak egy rövid figyelmeztető hangot ad, de nem vált ki riasztást. Ezenkívül akusztikus jelzések segítik az elem- és aktivitási állapot ellenőrzését. Technológia: 5 mm vastag rudak különösen puha, 2 komponensű borítással a lakkozott felületek védelme érdekében A rudak és a ház speciálisan edzett acélból készülnek 100 dB 20 másodpercig, azután automatikus újbóli beélesítés 3D pozícióérzékelés – mindhárom dimenzióban érzékeli a rázkódásokat és a legkisebb mozgásokat, és riasztást vált ki Intelligens riasztás – Kisebb és rövid rázkódások esetén, pl. amit egy focilabda stb. okoz, a lakat csak rövid figyelmeztető hangot ad Akusztikus jelzések mutatják az elem- és aktivitási állapotot A rudak összekötése speciális szegecsekkel ABUS Plus zárbetét a manipuláció – pl. feltörés – elleni fokozott védelemhez Alkalmazási területek: Megfelelő védelem magas lopáskockázat esetén Jó minőségű kétkerekűek védelméhez ajánlott Minél nagyobb a hosszméret, annál egyszerűbb a fix tárgyakhoz történő lezárás
Adatok
Fantázianév
Bordo SH
Méret
5mm x 90cm
Tipus
Kulcsos
Cikkszám
AB-78090
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Woman Gold 2019 Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.