Az oldal átalakítás alatt, köszönjük a türelmet!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/151-5986

ABUS BORDO Alarm 6000KA/90 hajtogatható lakat (SH tartóval)

Rendelhető. 1-5 munkanap.
52 890 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Woman Gold 2019 Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
A klasszikus mechatronikus lesz. A BORDO™ Alarm 6000A-nál - ennél a riasztós hajtogatható lakatnál - az ABUS a magas mechanikai biztonság mellé 100 dB riasztást adott hozzá, amely már bizonyított a motorkerékpár záraknál. A lakat valamennyi rablási kísérletnél figyelmeztet és elriasztja a tolvajt. Intelligens riasztás. Legalább 100 dB-es, 15 másodperces riasztás funkció, amelyet automatikus újraaktiválódás követ. 3D pozícióészlelés – mindhárom dimenzióban észleli a legkisebb mozgásokat és a rezgéseket, és aktiválja a riasztást. Okos riasztás – kisebb, rövidebb rezgések esetén a zár csak egy kis figyelmeztető hangot ad ki, pl. ha egy futball-labda esik a kerékpárra. ABUS X-Plus cilinder. Edzett acél zártest. 5 mm vastag rudak. Tartó táskával a lakat szállításához. Az új SH tartó kifejezetten a kisebb vázgeometriával rendelkező kerékpárokhoz lett kialakítva. A lakat egy egyszerű kézmozdulattal előre is kibillenthető a tartóból és kivehető, még akkor is, ha a tartó a felső vázcsőhöz közel lett rögzítve. 90 cm-es méretben, fekete színben.
Adatok
Jótállás
1 év jótállás
Szállítási költség
Ingyenes
Gyártó
Abus
Szín
Fekete
Fantázianév
BORDO Alarm 6000KA/90
Tipus
Kulcsos
Cikkszám
AB-61500