Az oldal átalakítás alatt, köszönjük a türelmet!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/151-5986

Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó (black/aluminium)
Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó (black/aluminium)
358 690 Ft

Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó (black/aluminium)

Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó (black/aluminium)
Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó (black/aluminium)
Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó (black/aluminium)
Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó (black/aluminium)
Rendelhető. 1-5 munkanap.
358 690 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Woman Gold 2019 Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Vidd a bringád, és még amit kellA Thule VeloSpace XT-vel az igazi mindenes kerékpártartó valósággá vált. Nehéz és nagy méretű kerékpárok szállítására tervezték úgy mint - elektromos kerékpárok, fatbike-ok, downhill bringák – de természetesen használható hagyományos kerékpárok és gyermek bringák szállítására is. A tartó kombinálható a Thule Backspace XT tároló dobozzal, ami extra tárolóhelyet biztosít az utazás során és akár a Thule Chariott multisport gyermekszállító is kényelmesen elfér benne. A szállítási lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg, elsősorban a kisgyermekes családok előtt.A különböző modellek adapterek segítségével 2 – 4 db kerékpár szállítására tehetők alkalmassá. Nyugott lehetsz benne, hogy a VeloSpace XT gond nélkül elszállít mindent, amit csak szeretnél. Mind ez annak köszönhető, hogy a tartó jól terhelhető, a kerékpárok nagy távolságra helyezkednek el egymástól a racsnis kerékrögzítő rendszere könnyen és biztonságosan használható, ráadásul extra hosszú hevedert tartalmaz, hogy a fatbike-ok rögzítése se legyen probléma.Egy kerékpártartó mindenkinekA Thule VeloSpace XT egyet jelent a könnyen és kényelmesen használható kerékpártartó fogalmával. Mint minden Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó a Thule VeloSpace XT is megfelel annak az elvárásnak, hogy a felszerelni kívánt kerékpárokat ne kelljen magasra emelni és így a szerelés könnyed legyen. Ideális választás nehezebb kerékpárokhoz. A kerékpártartó felszerelése és beállítása is nagyon egyszerű. Amint ráhelyezi a vonóhorogra a tartót, az azonnal stabilizálja magát, nem billeg, így a zárási folyamat nagyon kényelmes. A Thule VeloSpace XT rázárható a horogra és a bringák is biztonságosan zárhatók a kerékpártartóra. A széles döntési szögnek köszönhetően a legtöbb egyterű vagy kombi hátsó ajtaja könnyedén kinyílik, segítve ezzel a csomagtartóba való pakolást a kerékpárok és a kerékpártartó leszerelése nélkül.Aknázd ki a lehetőségeket a kiegészítők segítségévelAz új Thule VeloSpace XT kiemelkedik kategóriájából a hozzácsatolható és vásárolható hasznos kiegészítők számát tekintve is. A kerékpár adapter segítségével a VeloSpace XT további 1 kerékpár szállítására tehető alkalmassá, így az eredetileg 3 darab kerékpár szállítására alkalmas tartó 4 darabossá bővíthető (két férőhelyes kerékpártartó esetén 3 darab kerékpár szállítható segítségével). Segédkerék is csatlakoztatható a kerékpártartóhoz, így könnyűszerrel eltolhatjuk kerékpártartónkat az autótól a tároló helyére és az ötletes alumínium rámpa használatával erőfeszítés nélkül tudjuk a nehezebb elektromos kerékpárokat feltolni a tartóra. A Thule BackSpace XT box a kerékpártartót egy többcélú szállítóeszközzé varázsolja.

Használja ki a Thule VeloSpace XT kerékpárszállító funkcióját és vele egy időben a tágas és könnyen elérhető Thule BackSpace XT boxot. amiben akár a Thule Chariot multisport babakocsiknak is van elegendő hely. A box-al egy időben 1 darab kerékpár szállítására van lehetőség. Amennyiben a BackSpace XT box mellett szeretné kerékpárját szállítani szüksége lesz a BackSpace XT Bike Arm (9382/9392) kiegészítőre és a VeloSpace XT Bike adapterre (9381) is, amiket külön tud megvásárolni.

Thule VeloSpace XT 2 kerékpártartó jellemzői:Nagy terhelhetőség (Max. 60 kg), így alkalmas elektromos kerékpárok és nehéz downhill kerékpárok szállítására is.

Extra nagy távolság a belső kerékpártartó tálcák között (25 cm), így a szélesebb kerékpárok felhelyezése is egyszerűbbé válik. (1)

Bővíthető kivitel. A külön megvásárolható adapter segítségével, egy extra kerékpár szállítására is lehetőség nyílik, így a három férőhelyes tartó néggyé a két férőhelyes hárommá bővíthető. (3)

A hosszú keréktartó tálca lehetőséget ad nagy tengelytávú (max.1300mm) kerékpárok szállítására is. (5)

Racsnis kerékrögzítő hevedere kivételesen hosszú, így bővítő nélkül rögzíthetünk FatBike-ot a tartón (max. gumi szélesség 4,7”) (5)

A könnyen levehető kerékpárrögzítő karoknak köszönhetően kényelmesen szerelhetjük fel a kerékpárokat és a rögzítő zárgombok már ennél a típusnál is nyomatékhatárolóval rendelkeznek. (6)

A tartó felszerelése és beállítása nagyon egyszerű, köszönhetően az új rögzítési rendszernek. (7)

A kerékpártartó (2 és 3 férőhelyes kivitelnél is) nagy fokban dönthető (kerékpárokkal együtt is), így még kombi és egyterű autók hátsó ajtaja is kényelmesen nyitható. (8)

A szállított kerékpárok mindegyike rázárható a kerékpártartóra és a tartó maga is rázárható a vonóhorogra.

Kombináld a kerékpártartót a BackSpace XT box-al, ami egy pillanat alatt multifunkcionális szállítóeszközt varázsol a kerékpártartóból. Segítségével egy 300 literes extra pakolóhellyel gazdagodsz, ami könnyen megközelíthető és hozzáférhető. (10)
Adatok
Jótállás
3 év jótállás
Szállítási költség
Ingyenes
Gyártó
Thule
Fantázianév
VeloSpace XT 2
Szállítható kerékpárok száma
2 db
Cikkszám
938000