Az oldal átalakítás alatt, köszönjük a türelmet!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/151-5986

Thule ProRide 598 kerékpártartó
Thule ProRide 598 kerékpártartó
55 890 Ft

Thule ProRide 598 kerékpártartó

Thule ProRide 598 kerékpártartó
Thule ProRide 598 kerékpártartó
Rendelhető. 1-5 munkanap.
55 890 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Woman Gold 2019 Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Felszereléskor a kerékpár automatikusan pozícióba áll, köszönhetően a kerékpártartó és a kerékrögzítő tálca különleges formájának. Gyors és könnyű kerékpár felszerelés, a nyomatékhatárolós vázrögzítő gomb segítségével, ami a nem kívánt túlhúzást akadályozza meg, így mindig megfelelő erővel és helyesen tudjuk rögzíteni a kerékpárvázat. Felszereléskor a széles rögzítő pofa puha gumibetétje körbeöleli a vázat, így akadályozva meg a nem kívánt elmozdulást és az ebből eredeztethető vázsérülést. A megnövelt méretű rögzítő pofa még biztosabbá tette a kerékpár rögzítését. Az új típusú keréktálca stabilabban rögzíti a kerekeket köszönhetően az új formának és a kerékhevederek újszerű elhelyezkedésének (diagonális). Könnyű szerszámmentes rögzítés. Alkalmas FatBike szállítására is, ha a kereke 3 - 5" méretű, szükség lehet a TH598-1 adapterre. Maximálisan 20 kg-os kerékpár szállítható a kerékpártartón. A kerékpár a tartóhoz és a kerékpárszállító csomagtartóhoz zárható. T-adapterek a kerékpártartó dobozában megtalálhatók, Thule WingBar, WingBar EDGE és SlideBar aluminíum rúdakra való rögzítéshez. Thule SquarBar acélrúdra a TH889-5 adapterszettel lehetséges (opcionálisan vásárolandó). Teljesítik a City Crash és a TÜV-GS szabványokat.
Adatok
Jótállás
1 év jótállás
Szállítási költség
Ingyenes
Gyártó
Thule
Fantázianév
Proride 598
Szállítható kerékpárok száma
1 db
Cikkszám
598002