Casco SPEEDster-TC Plus országúti sisak - fekete/piros - L

Casco SPEEDster-TC Plus országúti sisak - fekete/piros - L

Casco SPEEDster-TC Plus országúti sisak - fekete/piros - L

-21%
Raktáron 3 db
47 200 Ft
59 900 Ft
Kezdete: 2020.06.30   Vége: 2020.07.31
Akcióból hátralévő idő:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Gyártó
Casco
Garancia / szavatosság
3 év garancia
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Országúti és triatlon fejvédő, integrált SPEEDmask lencsével, minek használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben sem speciális dioptriás napszemüvegek, sem egyéb drága sportszemüvegek beszerzésére nem lesz szükség. A SPEEDmask technológia segítségével a fényviszonyok esetleges hirtelen változásakor az integrált szemüveg akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható, így az erős szűrési faktorral rendelkező lencse könnyedén eltávolítható a látómezőből. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencse ötféle színben kapható és saját kezűleg is pillanatok alatt cserélhető. Az alumínium rovarhálóval ellátott nagyméretű szellőzőnyílásoknak köszönhetően a menetszél akadálymentesen járja át a teljes bukót, ezáltal biztosítva viselőjének a maximális szellőzést.



A SPEEDster esetében alkalmazott Casco technológiák:

Adaptív Aerodinamika:

Az Adaptív Aerodinamika technológia lényege, hogy a sisak minden esetben alkalmazkodik a különböző testtartások által szabott levegőáramlási feltételekhez, ezáltal mindig a lehető legjobb teljesítményt segíti elő.

Flip-Up SPEEDmask: Az optikailag első osztályú integrált szemüveg egyedülálló módon akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható.

Szemüvegeseknek is ajánlott:

A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi.

Zárt oldalfelület:

A SPEEDster oldala zárt, hátsó felülete bordázott, ezzel is elősegítve a kisebb légellenállást, mely az áramvonalas légelvezető élekkel és a megfelelő testhelyzettel összhangban, úgynevezett adaptív aerodinamikát eredményez.

Megnövelt tarkóvédelmi zóna:

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

Monocoque ultra:

Ezen innovatív technológiával ellátott fejvédők külső héjszerkezete több különböző rétegből áll, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet és a divatos sisakforma kialakításának lehetőségét.

Disk fit Vario méretállító rendszer:

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

MyStyle zsinór:

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

Casco Loc csatolórendszer:

Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

Alumínium rovarháló: Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.
Adatok
Szín
Fekete
Méret
59-63 cm
Fantázianév
SPEEDster-TC Plus
Tipus
Road
Neme
Unisex
Cikkszám
18-04-1546-L